SEO tanácsadás, fejlesztés

Egy weboldal értékét leginkább az mutatja meg, hogy a célközönség milyen gyorsan találja azt meg. A legjobb weboldal sem ér semmit, ha a közönség nem tud róla, nem tudja megtalálni.

 

Egy weboldal megtalálásának két iránya van. Az első, ha a látogató tudja az oldal címét, és azt beírja a böngészőbe. Ilyenkor közvetlenül találja meg az oldalt a látogató. Azonban ha nem tudja a címet, csak azt, hogy milyen témában szeretne weboldalt találni akkor keresni fog. A weboldal kereső optimalizálása (SEO) a web egyik legjobban fejlődő, és egyik legjobban misztifikált oldala.

 

Miről is van szó?

 

Ahhoz, hogy egy weboldalt a kereső megtaláljon, és azt megjelenítse a találati listájában (lehetőleg minél jobb pozícióban) ahhoz nem elég az, hogy a weboldal szép, tartalmas legyen. Pontosan és átgondoltan kell megfogalmazni, hogy mit is szeretnénk, mi az ami alapján ránk találjanak a keresők.

 

Már a keresőkifejezések és rövid leírások meghatározása is komoly odafigyelést igényel, pedig ez csak elhanyagolható része annak a több mint 200 paraméternek amit pl. a Google saját bevallása szerint is figyelembe vesz egy oldal pozícionálásánál a keresési listában.

 

Mit kínálunk?

 

- Segítünk tanácsadással, hogy az Ön oldala mitől vállhatna keresőbaráttá és hogyan érhetne el előnyösebb pozíciót a keresési listákban.

 

- Konkrét megoldásokkal segítjük a keresők számára az oldal elérését és feltérképezését, ezáltal is jobb pozíciót biztosítva az oldalnak.

 

- Saját fejlesztésű, kereső optimalizálást elősegítő tartalommenedzselő rendszerünk (DigiCMS) segítségével olyan weboldalt készítünk Önnek, mely könnyen és egyszerűen adminisztrálható, és beépítve tartalmazza a kereső optimalizáláshoz szükséges legfontosabb eszközöket. Az általunk készített weboldalhoz ingyenesen jár a SEO tanácsadás, és elvégezzük a keresők optimalizálásához szükséges adminisztrátori feladatokat.

 

- Előkészítjük és megtervezzük az Őn hírdetési kampányát. Segítséget és tanácsot adunk, hogy milyen hírdetési formát válasszon és annak lebonyolításában is segédkezünk.

 

Mit nem ígérünk?

 

Azt semmiképp, hogy az Ön weboldala az első helyen fog szerepelni a keresési találatokban. Aki ezt ígéri az komoly szakmai problémákkal kűzd, vagy csak egyszerűen be csapja Önt. A keresők annyi szempont alapján rangsorolják az oldalakat, hogy egy első helyet nem lehet garantálni, hiszen az folyamatosan változik, hogy egy-egy kulcsszó alapján ki kerül az első helyre.

 

 

SEO ajánlatkérés
* Név:
* E-mail cím:
Másolat a megadott címre:
Honlap típusa:


Honlap címe:
Igényelt szolgáltatás:

Üzenet:A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!

Üzenet küldése

 

Amennyiben üzenetet szeretne küldeni nekünk úgy az alábbi online üzenetükldő segítségével ezt gyorsan és egyszerűen megteheti.

* Név:
* E-mail cím:
Másolat a megadott címre:
* Üzenetének tárgya:
* Telefon:
* Üzenete:A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!

Elérhetőségeink

 

Címünk:

 

1074 Budapest, Dohány u. 78.

 

 

Telefon:

 

06-30-721-7467

06-30-331-2073

 

 

 E-mail:

 

 

 

info@digicow.hu 

 

 

© Copyright 2011. DigiCow Kft. Minden jog fenntartva.