Weboldal finanszírozás
Miért jó ez Önnek?
» nincs egyszeri, magas összegű kiadás

» pontosan előre tervezhető, mérsékelt kiadással lehet Önnek is mindent kielégítő weboldala


» a weboldal készítésénél nem kell kompromisszumot kötnie az ár miatt


» a weboldal elhelyezésével, fenntartásával sem kell Önnek foglalkoznia


» a weboldal üzemeltetése megoldott a finanszírozási időszak lejárta után is

A mai gazdasági helyzetben minden cég alaposan mérlegeli, hogy mire költse pénzét. A weboldalak, webáruházak készítése ilyenkor háttérbe szorul. Bár tisztában vannak ma már a cégvezetők, hogy egy jó weboldal segíti a cég és termékei népszerűsítését, és új vásárlókat hozhat, mégis egy jó, kompromisszumoktól mentes, személyre szabott weboldalt, webáruházat a magas költségek miatt nem sokan tudnak bevállalni.

 

Maradnak az ingyenes, rengeteg kompromisszumot követelő megoldások, melyek adminisztrálása sokszor egy rémálommal felér, és emiatt a végeredmény közel sem kerül ahhoz, ami a mai elvárásoknak és a cég elképzeléseinek megfelelne. Ráadásul az ilyen ingyenes megoldások karbantartása több energiát és pénzt emészt fel, mint egy jól elkészített, egyedi igényeknek is tökéletesen megfelelő oldal.

 

Felismerve ezt, egy új finanszírozási lehetőséget vezettünk be. Ezzel élve Önnek nem lesz egy egyszeri nagy költsége, hanem kiszámítható, előre tervezhető, alacsony fix havi díja lesz, és ami a legfontosabb, olyan weboldal, webáruháza ami kompromisszumoktól mentes.

 

Az Ön weboldalát több éves, kamatmentes, havonta fix összegű finanszírozási ajánlat keretében készítjük el. A futamidőt, és a havidíjat Önnel közösen, az Ön igényeihez alakítva állapítjuk meg.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket.

Üzenet küldése

 

Amennyiben üzenetet szeretne küldeni nekünk úgy az alábbi online üzenetükldő segítségével ezt gyorsan és egyszerűen megteheti.

* Név:
* E-mail cím:
Másolat a megadott címre:
* Üzenetének tárgya:
* Telefon:
* Üzenete:A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!

Elérhetőségeink

 

Címünk:

 

1074 Budapest, Dohány u. 78.

 

 

Telefon:

 

06-30-721-7467

06-30-331-2073

 

 

 E-mail:

 

 

 

info@digicow.hu 

 

 

© Copyright 2011. DigiCow Kft. Minden jog fenntartva.