Webáruház tanácsadás

Sok éves tapasztalattal elmondhatjuk, hogy nincs egyforma webshop, legalábbis a mi ügyfeleink soha nem azt kérik, hogy legyen pont olyan és mindenben egyforma egy korábbi megoldásunkkal. Nem is lehetséges, hiszen munkamódszerünk nem a már elkészített megoldásunk másolása, hanem az ügyfél termékének és értékesítési metodikájának tanulmányozása. Vannak elepvető igények, amelyekre felhívjuk ügyfeleink figyelmét. Ilyn például a kattintások számának csökkentése. Minél több hasznos információ elérhetővé tétele oldalfrissülés nélkül. Ennek megoldására használjuk az egérrel ráálló állapotot, amikor magyarázó szövegek, bővebb adatok jelennek meg. Nem ajnljuk az azonnal minden információ kirakását, amikor azt egyszerűen egy kis dinamikus felugró ablakban is el lehet helyezni. Olyan ez, mint egy rendes áruház. Csak a termék látszik a gondos kirakodásnak köszönhetően megfelelő csoportosítással. Az ár és egyéb adatokhoz közelebb kell lépni a termékhez, de még mielőtt levennénk a polcról (rákattintanánk, hogy a termék adatlapját megnézzük), kérdéseket teszünk fel az eladónak. Ezt az állapotot sikerült az oldalfrissülés elkerülésével megoldani.

Ilyen és hasonló tanácsokkal, megoldásokkal szeretnénk az Ön vásárlóinak megfelelő felületet készíteni. Nekünk Ön is fontos, de még fontosabb az Ön elégedett vásárlója. Ne feledje, a vásárlónak vissza kell térnie, rendszeressé kell tenni látogatását, de ez csak akkor megy, ha Ön időt szán a tervezésre. Mi ebben segítünk. Fizetni pedig ráér, akár részletre, akár késleltetett részletre, vagy tartós bérletre.

Minden esetben egyedi tervezés, gondos szolgáltatást várhat el tőlünk.Tegyen minket próbára

 

 

Üzenet küldése

 

Amennyiben üzenetet szeretne küldeni nekünk úgy az alábbi online üzenetükldő segítségével ezt gyorsan és egyszerűen megteheti.

* Név:
* E-mail cím:
Másolat a megadott címre:
* Üzenetének tárgya:
* Telefon:
* Üzenete:A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!

Elérhetőségeink

 

Címünk:

 

1074 Budapest, Dohány u. 78.

 

 

Telefon:

 

06-30-721-7467

06-30-331-2073

 

 

 E-mail:

 

 

 

info@digicow.hu 

 

 

© Copyright 2011. DigiCow Kft. Minden jog fenntartva.