Login név  Jelszó 
Magunkról

2008 januárjában úgy döntöttünk, hogy az akkori közös munkahelyükkel ellentétben más megközelítésben szeretnénk a munkát folytatni. Több sikeres projekttel a hátunk mögött már fel tudtuk mérni, hogy mit tudnánk másképp, jobban csinálni, ha nem lennének korlátok előttünk, és nem lenne a kényszerítő erő, amely mindig az üzleti érdeket helyezi a minőség elé. Ezért úgy döntöttünk, hogy megalapítjuk saját cégünket, ahol olyan szempontok szerint tudunk dolgozni, ami nekünk fontosabb. Ínnen indul a DigiCow Kft. története.

 

Csapatunk minden tagja a harmincas éveiben jár. Ez a kor ideális ahhoz, hogy az ember már ismerje a munka felelőségét és azt megfelelően tudja kezelni, de meg legyen még benne a kihívások izgalma, a legjobbra való törekvés, és a folyamatos fejlődés iránti igény. Fiatalos hangulat jellemez minket. Szeretünk vidám, oldott hangulatban dolgozni, a tréfáért nem megyünk a szomszédba. Egyetlen terület van, ahol nem ismerjük a viccet, és ez a munkáink minősége.

 

Évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött dolgozunk. Szakmai tapasztalatunk emiatt igen nagy és szerteágazó, de nem nyugszunk a babérjainkon, hiszen az informatika egy olyan világ ahol az embernek mindig naprakészen kell tartania a tudását, mivel az folyamatosan és igen nagy tempóban változik, fejlődik. Fontosnak tartjuk, hogy ezt a fejlődést mi is magunkénak mondhassuk. Éppen ezért állandóan képezzük magunkat, és képben vagyunk a legújabb technológiákban is. Ez üzleti érdekünk is, de emberileg, szakmailag is fontosnak tartjuk.

 

Évek óta fejlesztjük és tökéletesítjük saját tartalom menedzselő rendszerünket, mely a kisebb, céges bemutatkozó oldalaktól, a napi több ezres látogatottságú híportálokon kerszetűl, a nagy forgalmat bonyolító webshopokig mindent kiszolgál. Ezen felül hardveres megoldásaink is egyedülállóak. Az üzleti igényeket kielégítő, hangtalan, és egy nagyobb könyv méretével összemérhető asztali PC-től a saját készítésű, de minőségben és megbízhatóságban bármely erre szakosodott nagy céggel összemérhető szerver megoldásainkig.

 

Munkáinkban elsődlegesen azt nézzük, hogy a partnerünk igényeit hogyan tudjuk a legjobban kiszolgálni. De nem csak bólogatni tudunk. Tanácsot, javaslatot is adunk, és azt sem rejtjük véka alá, ha partnerünknek olyan elgondolása, igénye van, amely a tapasztalataink alapján webes környezetben nem életképes, vagy nem az a megfelelő irány. Számunkra fontos, hogy az általunk elkészített munka, ne egy strigula, vagy egy statisztikai sor legyen, hanem egy olyan eszköz, ami segíti partnerünk üzleti érdekeit, sikereit. Szeretünk büszkék lenni a munkánkra, éppen ezért egy egy kisebb, egyszerűbb céges bemutatkozó oldal ugyan olyan fontos lehet számunkra, mint egy nagy portál. És az oldalak elkészülte után is szivesen segítünk partnereinknek, hogy azt a lehető legjobban tudják kihasználni.

 

Reméljük, hogy ez a kis bemutatkozás kellő benyomást kelthetett Önben kedves olvasó, hogy megismerjen minket, céljainkat, és stílusunkat. Természetesen ha bármi olyan kérdése lenne felénk, amely itt nem szerepel, de érdekli Önt, akkor nyugodtan tegye azt fel nekünk. Az oldal alján elérhetőségeinket is megtalálja, és online lehetőséget is talál az üzenet küldésére.

 

 

Gyovai Tibor és Illés Richárd ügyvezető igazgatók.

© Copyright 2011. DigiCow Kft. Minden jog fenntartva.