Camel Active élesítve
Camel Active élesítve

Elindult a Camel Active  új weboldala.  Weboldal az adatait az adminisztrációs rendszerből és egy távoli készletnyilvántartó rendszerből meríti, így elkerülhető a kettős adminisztráció.


Folyamatos továbbfejlesztés végeredményeként a camel törzsvásárlók nyomon tudják követni, hogy kedvezményük milyen szinten van, vásárlásaikat pontosan lekérdezhetik és pontjaikat ellenőrizhetik. A Camle termékek megjelenését itt tudják figyelemmel kísérni, és akciókról azonnal értesülhetnek. Hamarosan a vásárlási lehetőséggel maradéktalanul teljesül a cég elé kitőzütt cél, a vásárlás.

A design kialakításánál alapvető követelmény volt a szezonális változatosság látványos megjelenítése, maradéktalan adminisztrálhatóság a megjelenő szövegek, képek és háttér terén, kettős adminisztráció elkerülése (erről lentebb írunk részletesen), és a Camel termékekre jellemző színvonalas megjelenés.

A rendszer nem egy önmagában működő bemutatkozó oldalt vezérel, hanem egy meglévő készletnyilvántartó rendszerrel real time összeköttetésben lévő, vevők adatait és vásárlásait figyelő termékbemutató oldal. DigiCow által fejlesztett oldalak nem dobozolhatóak. Minden egyes oldalunkat nagy odafigyeléssel tervezzük meg. Prémium kategóriás oldalak esetében ez elvásárás. Senki nem szeretné az általa megálmodott rendszert dobozban újra látni. Tervezés során nem csak az egyes típusoldalakat rajzoljuk meg pontos működési leírással, hanem a tervezés során nagy hangsúlyt kap a kattintások száma. Elvárás meguntk felé, hogy minden információ 3 kattintásból elérhető legyen. Itt természetesen nem csak tartalmakról, hanem felhasználói adatokról is beszélünk.

Nem kedveljük és nem is ajánljuk azon rendszerek használatát, melyeknél az adatok adminisztrációja kettős. Amint egy rendszer egy másik rendszerben már letárolt adatot láthat, jelenítse meg és nem kelljen ezt frissítéssel elérnie, hanem azonnali adatokat lássunk. A weboldal adminisztrációs felületén tehét a készletnyilvántartó rendszer által tárolt adatokat azonnal jelenítse meg a weboldal.

A Camel Active felhasználói saját nevük alatt megtalálhatják a vásárlásaikat, pontjaikat. Ezt itt bemutatni nem tudjuk, hiszen ehhez belépési azonosítót kéne adjunk, erre pedig nincs lehetőség. Mindenvásárlójuk kap egy azonosítót, amelynek segítségével saját adatait, vásárlásait láthatja.


Üzenet küldése
* Név:
* E-mail cím:
Másolat a megadott címre:
* Üzenetének tárgya:
* Telefon:
* Üzenete:A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!

Üzenet küldése

 

Amennyiben üzenetet szeretne küldeni nekünk úgy az alábbi online üzenetükldő segítségével ezt gyorsan és egyszerűen megteheti.

* Név:
* E-mail cím:
Másolat a megadott címre:
* Üzenetének tárgya:
* Telefon:
* Üzenete:A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!

Elérhetőségeink

 

Címünk:

 

1074 Budapest, Dohány u. 78.

 

 

Telefon:

 

06-30-721-7467

06-30-331-2073

 

 

 E-mail:

 

 

 

info@digicow.hu 

 

 

© Copyright 2011. DigiCow Kft. Minden jog fenntartva.